Roadtrip Australia 🇦🇺 Del 3

Blue Mountains.

Blue Mountains er en robust fjellregion vest for Sydney. Kjent for dramatisk natur, eucalyptus trær, waterfalls, de tre søstre (sandstein formasjoner) og flere små byer med cafeer, gallerier, guesthouse og flotte hager. Vi hadde planlagt å campe 2 netter i Katoomba, som ligger midt i hjertet av Blue Mountains, men vi hadde ikke tid til mer enn en natt. Men er man opp om mårrån, så er det utrolig hva man rekker over.

Prins Henry hadde vært her å, sikkert med en av de 6 konene🤣
Meg og Thea ved Wentworth Falls.
Ungdommen ikke like imponert over naturen og utsikten🤣
Men det var jeg🤣
Wentworth Falls
Vi var heldige med valg av tidspunkt for å besøke vannfallene, da det hadde regnet masse den siste tiden, og det var mye vann i vannfallene.

På veien hjem fra Wentworth Falls, kom vi forbi en liten by på veien, og vi stoppet for å se oss rundt. Leura var en liten pittoresk by, med flere småbutikker med masse spennende mat og mye annet krimskrams. Vi endte opp med en is og masse klær.

Kule kids.
En is eller 10 om dagen, er bra for magen…. Eller…..
Morsomt skilt. Kyss og kjør!! 🤣
Noen flotte papegøyer på campingplassen i Katoomba.
Litt mat må vi ha innimellom all isen👌
Taco i Katoomba 🇦🇺

Og så måtte vi sove litt igjen, før en ny dag med flere opplevelser. Vi hadde planlagt en tur til Echo Point og en tur ut til de tre søstre.

Ut på tur, aldri sur.
Jentene foran de tre søstre.
Damene på the Wedding Bridge. (ble ikke gift) 🤣
Vi valgte å gå rundt de tre søstre, og gjennom regnskogen på veien tilbake. Møtte på en kar som kunne fortelle oss at like foran oss på stien, så hadde han observert en brunslange…. Shit!!! Men det gikk bra, vi så den ikke iallefall.
Flott natur.
Thea og bestemor koser seg på tur.

Turen ble litt lengre enn planlagt, og det ble fort varmt utover dagen, så vi ble overlykkelige da vi skjønte at det gikk en kabelbanen opp til toppen, like foran oss. En morsom opplevelse for bestemor som har høydeskrekk.

Banen gikk nesten rett opp fjellsiden.
Noen litt roligere enn andre.
Mens andre kanskje ikke var like fornøyd….

Katoomba Falls var et fantastisk syn som vi fikk overvære fra den ene av de 3 kabelbanene som man kan ta rundt i Katoomba.
De magiske 3 søstre. Vi gikk turen rundt og ned bak søstrene.

Litt mat måtte vi ha i magen, før vi skulle kjøre sørover mot Wollongong. Kom forbi en kosli liten cafe, Yellow Deli, nydelig organisk mat.

Bestemor og Grethe poserer foran cafeen.

Jentene venter på Emmas fruktsalat.
Trivsel på tur.