Roadtrip Australia 🇦🇺 – del 6

Melbourne City

Vasket og pakket oss ut av bobilen, og satte snuten mot Melbourne City, hvor vi skulle levere ifra oss vår kjære Britzvenn for de siste 16 dagene, uten solskjerming vel og merke, heldigvis hadde vi tegna full forsikring, så det kosta oss ikke en krone… Puhhhh…. Grua seriøst for at denne lille tabben kunne ha tømt Master’n på 1 – 2 – 3. Neida, alle smilte bredt og vi så takk og farvel til Britz’n og hoppa inn i taxien, klare for shopping i storbyen. Thea og Emma MÅTTE shoppe klær, de hadde ikke shoppa noenting, is og alt annet, kunne ikke regnes med i denne sammenheng.

Noen mil har vi tilbakelagt i Australia
Noen som var glade for endelig å få seg ei skikkelig seng å sove i, rakk ikke å komme innom døra, for disse to sov🤣
Mens noen var mer ivrige på å finne seg kule klær.
Bubbletea var et av jentenes ønske å få smakt i Melbourne. I Elisabeth Street fant vi flere, men én utmerket seg som en soleklar favoritt.
Møtte igjen Mali for å overlevere litt norsk melkesjokolade og lakris pulver. Spiste lunsj sammen på Nelson Pub.

Jeg og jentene tråkket shoppingstreet’n i et par timer, tok deretter trikken opp til Hosier Lane for a se på streetarten. Vi vandret rundt og beundret gatekunsten som har gjort den urbane kunstscenen i Melbourne kjent over hele kloden. Kunsten er skapt av lokale og internasjonale artister. 

Av shopping og kunst blir man sulten, og vi valgte å ta dagens lunsj i Chinatown. På veien stoppet vi opp på en bar, for å ta oss noe drikke, og dere kan ikke gjette hvem jeg møtte på?? De av dere som følger både snap og blogg, husker forhåpentligvis han standup fyren her,. Møtte han først i Darwin, og så kjørte vi for å høre på han i Humpty Doo atter en gang. Tror du jaggu ikke han var den første vi møtte da vi kom inn i baren. Grethe var hellig overbevist om at det var «a sign». Hun hadde skikkelig trua, det skulle bli oss…. 🤣

Tja…..
Grethe fikk svaret på dagens spørsmål 🤣🤣
Denne gangen var det ikke nok med bubbletea, bestemor måtte ha bubblewafle å…. Med bubblekuler…. 🤣
Og en fresh juice må vi også ha…. Hint: hvor er Grethe??

Egentlig var vi stappmette av bubbletea, juice, pizza, og sushi, men måtte smake på liiiiitt mat i Chinatown å….. Er snart en matblogg dette, istedet for reiseblogg…. 🤣

Dim Sum hadde ingen smakt før, da måtte vi teste ut det.
De smakte iallefall på maten🤣
Tja…..

Jaja, de smakte iallefall på dim Sum, og da var det fortsatt litt ledig plass i magen, da måtte vi ha shaved ice til dessert.

Emma valgte shaved ice med limesmak
Grethe valgte shaved ice med sesam og nøtter
Thea valgte Jordbærsmak
Og mamma valgte noe bubblekuler med saus og greier… Godt, men ingen vinner.

Mette og fornøyde tok vi trikken hjem, og stupte i seng. Dagen etter skulle vi ta båten til Tasmania. Måtte bare spise/drikke litt først….

Jentene har lurt med seg bestemor og Grethe på Bubbleteakjøret 🤣 Og de likte det….

Båten til Tasmania gikk ikke for 19. 30, og vi hadde god tid til å oppleve mer av Melbourne før avgang. Tok trikken ut til St. Kilda for å oppleve den delen av byen, men her var det kaldt. Skikkelig sur sørnordavind, så vi løp ut til cafeen og tok en varm kaffe, for vi gikk for å smake suppen Ramen, det hadde ikke damene smakt før. Arti med noen som gleder seg over nye smaker. Avsluttet lunsjen med Nutellapizza….

Noen var kanskje mer gira på «pizza» enn andre.