Bryllupsreisen fortsetter i Kambodsja.

Ankom Kambodsja sent på kvelden, og imigrasjonsmyndighetene ville ikke slippe oss ut fra flyplassen før vi hadde et papir (tusen papir å fylle ut, før vi kom oss ut). Dette papiret skulle de på flyet ha gitt oss, men den gang ei. Og vi kom oss heller ikke ut til flyet. Jada, der sto vi, og masse sinte folk, men så kom det en hyggelige Khmer og gå oss et stykke papir, og vi kom oss ut. Hoppa på en tuk tuk inn til byen, og jaggu frøs vi på veien. Var litt deilig med lav temperatur for noen minutter. I’m to hot…..🤣…………..

En Høydepunktet i Siem Reap var nok, ikke overraskende, besøket i tempelruin-byen Angkor. En meget dyktig guide fortalte ivrig og detaljert historien fra 1100-tallet fram til i dag, om symbolene, alle arkitektoniske detaljene og oppbyggingen, om de ulike kongene, vekslingene mellom hinduisme og buddhisme, og mye mye mye mere! De brukte 37 år, og hadde 1 million mennesker i sving for å bygge Angkor Wat! Vi rakk 3 tempelruiner på 1 dag! Angkor Wat, Ta Prohm og Bayon. Ta Prohm er mest kjent for sine gigantiske trær voksende opp fra tempelruinene (filmen Tomb Raider har flere scener spilt inn fra dette tempelet). Bayon er mest kjent for de enorme steinansiktene som pryder de mange tårnene i tempelkomplekset, totalt 216 smilende ansikter, fordelt på 54 tårn. Uuutrolig spennende og uforglemmelig dag! Vi fikk frelse, ble bedt for, tente uttalige røkelser og ønsket alt godt for venner, familie og jorden!

Meg og May Kristin foran Angkor Wat
Gjengen samla foran ene inngangen på Angkor Wat. Det er totalt 4 innganger. Nord, sør, øst og vest.
Gangene i Angkor gir speilfølelse.
Jentene har tatt Hennatatovering.
Søteste jentene.
Da fikk jeg endelig tilgivelse 🙏 eller var det frelse??
Flotte jenter i Angkor Wat.
Her står vi i sentrum av Angkor Wat.

Ta Prohm

Store jenter, større trær.
Småfolket.
The Butt🤣
Thea innrammet av røtter.
Flotte utsmykninger over hele tempelet.

Bayon

En lang, men utrolig interessant dag er over i Angkor Wat.