Bryllupsreise i Thailand

ENDELIG fikk jeg oppleve å dra på bryllupsreise…. 🤣 Ikke med min mann, men med min venninne og hennes mann. De gifta seg i mars i år, og da de fikk høre at jeg og Thea skulle ut å reise, så bestemte de at bryllupsreisen skulle gå til å besøke oss. Jaggu usikker på hvem som bestemte akkurat det??? 🤣

Men vi er iallefall superglade for at de valgte å ta bryllupsreisen til Asia for å besøke oss, og at de ønsket å feire jul her sammen med oss.

For de av dere som hverken kjenner meg eller fam Riise – Haraldset, så ble jeg og fruen Riise kjent på Røros i våre glansdager nede i dansebaren Barny på Bergstaden Hotell for ca. 20 år siden. Vi jobba sammen i et par år der, før vi satte ferden mot Lillehammer og studier. Vi har reist en god del sammen tidligere, mens vi var yngre. Vi har vært i Italia et par ganger, gjennomført et par skirenn og klatra noen fjell. Vi har opplevd masse morsomt på disse 20 åra, og nå reiser vi sammen på bryllupsreise🤣🤣 Ikke visste Kikkan at han fikk halve kongeriket med på kjøpet da han fant kjærringa si🤣🤣

Jeg og Thea var superspente da vi mandag 2 desember satte oss på flyet i Vientiane, med plan om å komme oss til Ao Nang. Sove der en natt, før vi skulle møte gjengen Riise – Haraldset på Railey Beach. Vi ankom Krabi flyplass 19. 30 og ventet i en evighet på bagasjen vår (føltes iallefall sånn for oss), vi hadde nemlig lagt en ny plan, vi skulle ut til Railey med longtailbåt, selv om det var blitt sent på kvelden. Setter man seg et mål, så når man det. Vi fikk oss en longtailbåt ut til Railey. Når vi ankom Railey Beach så sprang vi på hotellet vårt og kasta i fra oss sekkene, før vi løp til hotellet til gjengen Riise – Haraldset. Banka på døra og ropte «roomservice».

Og der kom May Kristin ut døra… Yes….. og ante fred og ingen fare, de hadde trodd de iallefall fikk en bryllupsreisenatt uten oss, men neida…. Here we are♥️

Men de er no like blide♥️

Og kidsa var superglade for endelig å møtes igjen♥️

Jeg og May Kristin måtte sjekke ut en av barene på Railey, og der fikk vi besøk av en kjekk kar. Nærmeste jeg kom en bryllupsreise🤣

Etter 4 dager med kos, klapp og klem, og bading og barbesøk, var vi klare for litt roligere tilstander. Vi valgte oss Koh Jum.

Koh Jum – en skjult perle.

Med longtailbåt ut til øya Koh Jum.

Og som den scooterfrelste som jeg er, så måtte vi ut å cruise øya på 🛵. Ikke akkurat så veldig stor øy, men utrolig vakkert. Grønt og frodig var det her, og masse is fikk vi kjøpt.

Nææææ, smiiiiil….. Så fornøyd !!!

På ferden vår rundt øya kom vi over masse gummitrær, og kidsa syns det var skikkelig morsomt å utforske hvor gummien kommer fra. De var skjønt enige om at den lukta skikkelig fælt, som hundebæsj.

Rock Bar på Koh Jum, som henger i fjellveggen like ved stranda.

Vi bodde på Koh Jum Resort som forvandlet stranda til en flott restaurant på kveldstid. Leide oss en svær familievilla med 2 store soverom, med balkong som hadde utsikt over stranda og havet, med utsikt helt over til Phi Phi.

Etter 4 dager på Koh Jum var det på tide å starte på ferden mot Kambodsja og julefeiring.

Vi leide oss en longtailbåt og på veien til flyplassen svingte vi innom Mangroveskogen.

Takk for oss for denne gang Thailand. Regner med at vi vil snart være tilbake.